Tästä se lähtee

pussi
Kyllä se on tämmöinen harmaa sadepäivä – olkoon vappu tai mikä vaan – oikein sopiva päivä inventoida kaappeja. Kokosin kaapista vaatteita, joita en ole vuoteen tai jopa kahteen käyttänyt. Se kertoo, ettei niitä tule jatkossakaan käytettyä. Pussiin ja ne suuntaavat vaatekeräykseen. Jospa niistä olis vielä iloa jollekulle muulle.  Homma jatkuukin vielä, sillä on tuonne kertynyt muutakin tavaraa, josta on helppo luopua.

📚 Kirjoja käy vähän surku. Niitä ei kirpparit vastaanota, eikä haluais ihan vaan kaatiksellekaan viedä. Kuitenkin haluaisin tyhjätä ainakin yhden kirjahyllyn ja se tarkoittaa isoa määrää kirjoja. Osa aivan uudenveroisia, osa moneen kertaan luettuja. No, täytyy tutkailla asiaa tältä osin vielä tarkemmin.

 

3 Replies to “Tästä se lähtee”

  1. Tuohan se ongelma usein on; ”Jos kuitenkin tarviin vielä”… ja totuus on, että 99%:lla varmuudella ei tarvii. Sitä on vaan oppinu hamstraamaan 😦
    Myös mun käsitys nettikirppareista ei oo kovin korkeella. Oon toki jottai ostanu ja myynykin, mutta kovin on vähäistä. Viimeksi ostin kiikarin ja siihen oon todella tyytyväinen. Eli, ei ne aina kehnoja oo. Mutta, myytäväksi pitäs olla jottai extraa.

    Tykkää

  2. Täällä asia aina vaan suunnitteluasteella. Kun aloitan homman, katson vaatetta ja mieleen hiipii ajatus ”Jos kuitenkin tarvitsenkin tätä”. Ikuinen hamsteri?
    Rautalintu, nettikirppareilla pitäisi antaa melkein ilmaiseksi kaikki, että jotain saisi myytyä.

    Liked by 1 henkilö

  3. Voi, tuo operaatio olisi niin tarpeen täälläkin. Mutta kun… ei vaan saa aikaan eikä sitten tahdo loppujen lopuksi malttaa edes luopua mistään. Nettikirppareilla oon yrittänyt jotakin myydä, mutta hyvin heikosti on kauppa käynyt sielläkin.

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.