Näin meitä jymäytetään

paikalla

Nämä meidän lainlaatijat sun muut edustajat tuolla eduskuntatalossa näyttävät meille mallia rehellisyydestä… Eri uutislähteissä kerrotaan, että perjantaisin ei voi laittaa mitään tärkeitä asioita käsittelyyn iltapäivälle, koska ”Toisaalta perjantai voi olla haasteellinen päivä äänestää, koska usein kansanedustajat poistuvat täysistunnosta perjantaisin heti ilmoitettuaan läsnäolostaan.”  Eli, kun täysistunto alkaa klo 13.00, kansanedustajat käyvät painamassa nappia, että ovat paikalla, mutta häipyvät sitten samantien viikonlopun viettoon! Näin toimii taho, joka vaatii muilta rehellisyyttä 🤐.

Mielestäni puhemiesten (eikö se nimike ole vielä muuttunut?) tulisi satunnaisten aikojen kohdalla vaatia uusintaa nappien painamisessa, eli tarkkailla, ketkä oikeasti ovat paikalla! Ei mistään muustakaan työpaikasta voi lähteä noin vaan kesken kaiken pois.
Tietenkin ymmärrän, että kaukana asuville on hankalaa, jos ei pääse ajoissa liikkeelle. Siihen on ratkaisu: täysistunnot torstaille ja kaikkien perjantaityöpäivä päättyy aiemmin, mutta myös edellytys, että paikalla ollaan siihen klo 13 (tai mikä se aika sitten onkaan) asti. Ja poistuttaessa tulee painaa nappia ’Poissa’. Tämä napinpainaminen muutenkin aina, kun poistuu paikalta kesken istunnon.

3 Replies to “Näin meitä jymäytetään”

  1. Ei voi duunari käydä laittamassa kellokorttia päälle ja häipyä samalla vapaalle. Tarkempaa valvoa läsnäololle, kun palkan ja kaikenmaailman lisäedut saavat.

    Tykkää

    1. No, ei siitä ajasta niinkään ole kyse, vaan siitä, että käyvät painamassa nappia ’paikalla’, mutta häipyvät samantien eli eivät tosiasiassa olekaan paikalla 🤐

      Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.